Over Glassterras.nl

Meer over ons bedrijf

In onze webshop vindt u een breed assortiment, geleverd uit eigen voorraad. Of u nou een glazen schuifwand voor onder een houten, stenen, beton of aluminium overkapping wilt, bij Glass Terras bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. De glazen schuifwanden zijn ook geschikt als scheidingswand voor uw woning of kantoor.Ons bedrijf is gevestigd in Veghel waar we een eigen loods hebben. U kunt hier op afspraak bij ons langskomen om samen de eisen en wensen door te nemen.

Diensten

Wij leveren uit eigen voorraad glazen schuifwanden. Deze glazen schuifwanden kunnen wij zo voordelig leveren omdat wij alles zelf laten produceren en geen dure showroom hebben, tevens zijn wij ook een groothandel. De installatie van deze glazen wanden is zeer eenvoudig, hiervoor hebben wij ook een uitgebreide uitleg op onze website die u kunt gebruiken bij het monteren.

Kernwaarden

Bij Glass Terras besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Onze belangrijkste kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Wilt u meer over ons weten? neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een afspraak maken om bij ons langs te komen.
Glazen Schuifwand Eindhoven
Glazen Schuifwand Eindhoven

Impressie van onze klanten

Vraag direct een offerte aan

We adviseren u graag over de mogelijkheden en maken geheel vrijblijvend een offerte voor een glazen schuifwand